Kosova

Aeroporti i Suedisë: Prishtina, qytet i lezetshëm dhe historik

“Halmstad City Airport”, aeroporti i Suedisë, teksa njofton fluturimet e reja që do të nisin për herë të parë në Kosovë, Prishtinën e quan, qytet i lezetshëm, historik dhe i gjallë, në kuptimin e rinisë dhe jetës së natës, shkruan albinfo.ch.

“Prishtina është e gjallë, e lezetshme, kozmopolite, qyteti i një shteti më të ri anëtar në Evropë (Kosova shpalli pavarësinë në shkurt 2008) mbetet e paeksploruar nga shumë njerëz”, thuhet në “Halmstad City Airport”.

Nga aeroporti Halmstad GP Aviation Services do të nisin fluturimet në Prishtinë, Kosovë, duke filluar nga data 31 mars. Fluturimet do të jenë funksionale deri më 24 tetor, me dy nisje në javë; enjteve dhe të dielave. /Albinfo.ch