Kalendari

Aktrimi me shfaqje edhe në Romanshorn

Grupi i teatral "Aktrimi" vjen të shtunën me shfaqjen "Stacioni 17b" në ambientet e shoqatës "Sharri" në Romanshorn. Drama vjen në kuadër të festave të Nëntorit, ku "Aktrimi" ka pasur disa shfaqje në qytete të mëdha të Zvicrës.

Në bashkëpunim me shoqatën “SHARRI” Romanshorn dhe kompaninë “Ostfinanz” St. Gallen,  grupi i valltareve të shqatës “Sharri”  dhe “Aktrimi” do të ofrojnë program të pasur argëtues për musafirët.

Në këtë festë familjare do të ketë ushqim të mjaftueshëm nga kuzhina jonë tradicionale.

 

Festa fillon të shtunën më 09 dhjetor 2017 në ora 19.00

 

Hyrja falas

Info 079 202 06 06