Kosova

Albulena Haxhiu deklaron vetëm 500 euro para të ruajtura në bankë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, e ka deklaruar pasurinë e saj në Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit.

E para e drejtësisë në vend ka deklaruar banesë në vlerë 60 mijë euro dhe 6 ari tokë në vlerë 15 mijë euro, përcjell albinfo.ch.

Ministrja ka deklaruar veturë në vlerë 9 mijë e 700 euro, ndërsa në bankë ka deklaruar para të ruajtura vetëm 500 euro.

Haxhiu ka deklaruar në emër të vet dy kredi për t’i shlyer.