Lajme

Ambasadori Ukelli prezantoi kredencialet e tij para presidentes zvicerane

Ambasadori Ukelli dorëzon letrat kredenciale

Është bërë e ditur se ditë më parë, Ambasadori Sami Ukelli i dorëzoi letrat kredenciale Presidentes së Zvicrës, znj. Simonetta Sommaruga, shkruan albinfo.ch.

Pas pjesës ceremoniale, në një bisedë të shkurtër Presidentja Sommaruga dhe Ambasadori Ukelli diskutuan mundësitë e thellimit të marrëdhënieve bilaterale ndërmjet Kosovës dhe Zvicrës, sidomos nevojën për të nxitur e thelluar bashkëpunimin ekonomik. /Albinfo.ch