Integrimi

Arrestohet kosovari që i ka 12 milionë franga borxh shtetit zviceran

Është arrestuar Zvicër biznesmeni shqiptar Herolind K., i cili dyshohet se i ka borxh 12 milionë franga shtetit. 

Herolind K., nga prodhuesi i makinave, u  sipërmarrës i njohur  internet dhe tani dyshohet se biznesin e tij me monedha digjitale ka mashtruar klientët duke u marrë miliona euro. 

Atë e ka raportuar te organet e rendit një biznesmen i njohur Zvicër, i cili thuhet se kishte investuar shuma mëdha kompaninë e shqiptarit. 

Prokuroria ka njoftuar se për 29-vjeçarin kanë caktuar masën e paraburgimit, derisa ai ka caktuar avokat Valentin Landmann. Landmann nuk ka pranuar japë detaje për këtë temë. 

gjithë punëtorët e tij ndërkaq kanë mbetur minus paga shuma mëdha. 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI