SHBA dhe Maqedonia e Veriut nënshkruan një plan 10-vjeçar për bashkëpunim në mbrojtje

Mësohet se sekretari amerikan i Mbrojtjes, Lloyd Austin, dhe ministrja e...
Reklamë