Kosova

Austria ka shpellën e akullit më të madhe në botë

Po e vizituat, sigurohuni që të vishni rroba të ngrohta, pavarësisht nga moti, sepse aty janë temperaturat nën zero.

Afërsisht një orë larg Salzburgut gjendet shpellat e akullit, më e madhja në botë, në Werfen, shkruan albinfo.ch.

Një strukturë e pabesueshme është sa imponuese, aq edhe mbresëlënëse, kjo shpellë nëntokësore e skulpturave organike të përdredhura.

Një spektakël krejtësisht unik për t’u parë, e hapur për publikun midis muajit maj dhe tetor.

Udhëtimet e ndezura me fenerë i çojnë vizitorët nëpër rrugicat e pjerrëta, me muret e shndritshme dhe ofrojnë fakte shkencore dhe historike rreth fenomeneve gjatë rrugës.

Sigurohuni që të vishni rroba të nxehta, pavarësisht nga moti, sepse aty janë temperaturat nën zero. /Albinfo.ch


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI