Integrimi

Bashkim Iseni, në konferencën ndërkombëtare të diasporës afrikane

Në këtë konferencë që po mbahet në Bernë po marrin pjesë përfaqësues afrikan nga  e gjithë bota.

Bashkim Iseni, drejtor i Zyrës për Migracion në qytetin e Lozanës, njëherësh themelues i platformës mediale në Zvicër, albinfo.ch, po merr pjesë si panelist i ftuar në konferencën ndërkombëtare të diasporës afrikane, e cila ka në fokus rolin e kësaj diaspore për zhvillim.

Bashkim Iseni do të përqendrohet në temën: «Diaspora dhe zhvillimi i vendeve të prejardhjes»

Iseni është fokusuar se si duhet optimizuar fuqinë e diasporës për zhvillimin harmonioz të vendlindjes.

Është një ndër konferencat e numërta ndërkombëtare mbi këtë çështje ku është ftuar Iseni. Në këtë konferencë që po mbahet në Bernë, po marrin pjesë përfaqësues afrikanë nga e gjithë bota.