Uncategorized

Bebe Rexha: “Ju nuk i dini historitë e të gjithëve”

Për një personazh publik është shumë e vështirë ketë një jetë private dhe një farë forme atyrenuk u lejohet kenë “breakdown-e” apo gjëra që nuk shkojnë, si njerëzit e thjeshtë. 

Një gjë e ngjashme nga ndodhur me këngëtaren me origjinë shqiptare, Bebe Rexha, e cila është kritikuar nga fansat për arsyen se ajo ka shtuar peshë. 

Nisur nga disa komente papëlqyeshme lidhje me peshën e saj, Bebe ka vendosur kundërpërgjigjet nëpërmjet postimeve Insta Story. 

Këngëtarja ka vënë pah është një gjë e shëmtuar gjykohen njerëzit pa ditur se çfarë i ka çuar ata një pikë caktuar. 

Ajo shkruan se janë shumta shkaqet, si varësitë apo pirja e ilaçeve, bëjnë shtosh peshë, por nuk e përcakton se cili është shkaku e kanë bërë atë shtojë disa kg.