AUTOTECH

Bien Facebook-u dhe Instagram-i

Facebook dhe Instagram, ndër rrjetet sociale më të përdorura, kanë rënë papritmas, shkruan albinfo.ch.

Shkaqet ende nuk dihen, mirëpo, qasja në këto dy rrjete aktualisht është e pamundur.

Javë më parë, Facebook, Instagram dhe Whatsapp kanë pasur probleme, me theks te shfaqja e fotografive.

Ndërkaq, aktualisht nuk janë duke funksionuar.