Lajme

Bllokime të reja trafiku përpara tunelit Gotthard

Trafiku është bllokuar sërish këtë të diel në autostradën A2, përballë tunelit të rrugës Gotthard. Rreth orës 8 të mëngjesit, një varg makinash të ndaluara u krijua përpara portës veriore në Göschenen (UR).

Pas mezi një ore, bllokimi i trafikut midis Wassen (UR) dhe Göschenen ka arritur në tre kilometra, njofton Touring Club Suisse (TCS) në X. Koha e pritjes llogaritet në gjysmë ore.

Një ditë më parë, udhëtarëve që shkonin në jug u duhej ndonjëherë të prisnin deri në tre orë e gjysmë për të kaluar tunelin 17 kilometra dhe për të arritur në Ticino./RTS