Integrimi

Bruksel: Menaxherja shqiptare organizon event për foton e vitit

Është bërë e ditur se “Marttini Kompani” ka mbyllur votën e publikut për kandidatët që marrin pjesë në konkursin ‘Fotografia e vitit 2019”.

Vlerësimet do të bëhen në mënyrë profesionale, ku vëmendja do të përqendrohet edhe në detajet e tyre.

Ky event ka për qëllim që përveç bukurisë së natyrës njerëzore, të shikohet edhe ana profesionale e fotografisë, ndërhyrjet dhe mjeshtëria e realizimit të saj.

Po ashtu, vendimi është marrë të shtunën, më 16 nëntor 2019 të jetë finalja në Bruksel, ku juria profesionale do të zgjedhë foton më të bukur të vitit.

Thuhet se ky event do të mbahet mes orës 12:00 e 15. /Albinfo.ch

 

Fotografia e Martini Kompani

Fotografia e Martini Kompani

Fotografia e Martini Kompani