E-Diaspora

Caktohet koordinatori për patent shoferët shqiptarë jashtë vendit

Artan Shkreli është caktuar koordinator, i cili do të merret me çështjen e lejeve të drejtimit për shtetasit shqiptarë jashtë vendit.

Kryeministri ka miratuar propozimin e ministrit të Shtetit për Diasporën, Pandeli Majko, për përcaktimin e koordinatorit shtetëror për marrëveshjet shtetërore në fushën e njohjes së ndërsjellë të lejeve të drejtimit për shtetasit shqiptarë jashtë vendit.

“Në këtë funksion do të jetë zëvendësministri i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, z.Artan Shkreli”, ka shkruar ministri Majko.

Koordinatori shtetëror do të ndjekë procesin e negociimit të marrëveshjeve dypalëshe shtetërore në fushën e njohjes së lejeve të drejtimit të automjeteve për shtetasit shqiptarë jashtë vendit, gjithashtu do të jetë përgjegjës për koordinimin ndërinstitucional të marrëveshjeve shtetërore deri në nënshkrimin e tyre, shkruan albinfo.ch.