Kosova

Çmimet e naftës shënojnë rritje

Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e kësaj të mërkure.

Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar europiane, Brent, u rritën me 25 centë dhe u tregtuan me 58.99 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 23 centë ose me 0.4 për qind dhe u tregtuan me 53.04 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ishte në nivele të qëndrueshme dhe u tregtua me 1,481.48 dollarë amerikanë për onz.