Futboll

Data e fillimit të La Ligas, dhe orari i ri i ndeshjeve

LaLiga do të fillojë të premten e 16 gushtit me ndeshjen e parë, Bilbao-Barcelona.

Në këtë edicion katër ndeshje do të zhvillohen të shtunën dhe katra të dielën.

Nga një ndeshje pritet të jenë në orar ditën e premte dhe ditën e hënë.

Orari i ndeshjeve nuk është ende zyrtar, por pritet të mos ketë ndryshime nga ai i sezonit të kaluar.