Lajme

Dr. Mentor Bilali, kryetar i ri i Lidhjes së Mjekëve Shqiptarë të Zvicrës

Në Zvicër sot është mbajtur simpoziumi i katërt i Lidhjes së Mjekëve Shqiptarë në Zvicër (LMSHZ) me figura të njohura akademike të mjekëve shqiptarë të ardhur nga Shqipëria dhe Kosova, në Marriot, Cyrih.

LMSHZ-ja sot pas Kuvendit ka zgjedhur kryesinë e re.

Dr. Mentor Bilalli është kryetari i ri i Lidhjes së Mjekëve Shqiptarë të Zvicrës, për periudhën 2024-2026, transmeton albinfo.ch.

Bilalli është zgjedhur kryetari i ri i LMSHZ-së me 44 vota, ndërsa menjëherë pas tij në vendin e dytë ishte Dr. Valbone Miftari me 43 vota.