Koronavirusi: çast pas çasti

Drejt Ballkanit do të rinisin fluturimet e “EasyJet”

Nga 1 korriku.

Linja ajrore britanike me kosto të ulët ”EasyJet” do të rinisë fluturimet drejt vendeve ballkanike duke filluar nga 1 korriku, siç njofton kompania, përcjellë albinfo.ch.

Nga fillimi i muajit korrik vendet e para që  ”EasyJet” do të rifillojë lidhjet janë Beogradi, Lubjana, Pula, Zarën, Splitin, Dubrovnikun, Tivatin dhe Prishtinën.