Muzikë

Dritty, këngëtari shqiptar nga Gjermania, me projekt të ri muzikor

Këngëtari shqiptar nga Gjermania, publikon projektin e ri muzikor “Intro”

Këngëtari me prejardhje nga Kosova, Endrit Rc, i njohur me emrin e tij skenik “Dritty”, i cili jeton në Gjermani, ka publikuar projektin e ri muzikor, siç e kishte paralajmëruar në rrjete sociale, “Intro”, shkruan albinfo.ch.

Kënga është në gjuhën shqipe dhe pritet të jetë një publikim i suksesshëm në tregun muzikor.

Dritty duket se është një talent që do të ketë krijimtari të pasur muzikore dhe do të zë vendin e tij edhe në industrinë botërore. Ai po vlerësohet si person i dashur, pozitiv dhe me stil unik të këndimit.

Zëri i tij është karizmatik dhe ndjek një rrymë interesante të trajtimit të këngës.

Dritty është këngëtar i ri shqiptar, i cila pa dyshim se është një yll në ngritje në muzikë dhe ka paralajmëruar edhe shumë projekte të reja që priten të jenë debutime frymëzuese të suksesit, në bashkëpunim të afërt me producentë nga Zvicra, Niza, Spooky Trade. /Albinfo.ch