Lajme

Edhe Shkolla Shqipe në Lozanë festoi Ditën e Flamurit

Shkolla Shqipe Zvicër, Lozanë, me rastin e Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë uron të gjithë shqiptarët kudo ku ndodhen, përcjell albinfo.ch.

Nxënësit shqiptarë me drejtuesit e shkollës së kantonit të Lozanës organizuan një program festiv, duke sjellë recitime, këngë e valle.

Me këto foto të festës së nxënësve të Shkollës Shqipe në Lozanë kujtojmë 111-vjetorin e kësaj dite, shkruan shkolla shqipe në Zvicër.

Mund të jetë një imazh i 8 persona dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 17 persona dhe violinë