Kalendari

Eja në Bernë me miqtë tuaj zviceranë, prezantoja Shqipërinë

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Bernë dhe platforma Albinfo.ch, në bashkëpunim me Balkans.ch – Tourism Destination, kanë kënaqësinë t‘ju ftojnë në evenimentin special përkushtuar turizmit shqiptar. Në kuadër të këtij takimi do të promovohet numri special i revistës Albinfo.ch «Shqipëria përtej bregdetit», kushtuar turizmit të qëndrueshëm të hapësirave shqiptare.

Ky takim mbahet të premten, më 14 dhjetor 2018, në orën 18.30, në adresën:
Villa Mettlen,
Pourtalèsstrasse 35,
3074 Muri bei Bern.

Marrin fjalën gjatë mbrëmjes:
Ilir Gjoni, ambasador i Shqipërisë në Bernë
Lars Haefner, kryetar i Shoqatës Shqipëri-Zvicër
Aleksandra Hiltmann, gazetare zvicerane
Bashkim Iseni, Drejtor i platformës Albinfo.ch

Prezantimi nga përfaqësues të grupit më të madh në Shqipëri “Balfin Group” për investimet në fushën e turizmit në Shqipëri: Ermal Demaj dhe Miri Troka

Aina Hoti, udhëheqëse e projektit Balkans.ch

Në vazhdim të mbrëmjes do të shtrohet koktej me ushqime tradicionale shqiptare, nën përcellje të notave muzikore shqiptare të artistëve Morgane Gallay dhe Gjon Guralumi.

Pjesëmarrja juaj na nderon!
Ju lutemi të konfirmoni pjesëmarrjen në adresën:
[email protected]

https://www.facebook.com/events/736916186673338/