Lajme

Eljesa Hajdari, asistente në “AC- ImmoCenter” në Frankfurt dhe në Bad Vilbel

Ajo është edhe autore e romanit "One Last Time"

Shumë të rinj shqiptarë po tregohen të suksesshëm në fusha të ndryshme në diasporë. Njëra nga to është edhe shqiptarja Eljesa Hajdari, transmeton albinfo.ch.

Eljesa, e cila ka të mbaruar gjimnazin në drejtimin e shkencave natyrore, tani është duke studiuar në drejtimin “International Management Bachelor of Science“- Invesment –Immobilien, e cila njëkohësisht është edhe asistente në “AC- ImmoCenter” në Frankfur dhe në Bad Vilbel, transmeton albinfo.ch.

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë

Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Frankfurt këtë herë me kënaqësi priti në vizitë autoren e romanit për të rinj “One Last Time”, Eljesa Hajdari, e cila është e lindur dhe e rritur në Frankfurt, por që është një rast tipik i suksesit të gjeneratës së tretë të komunitetit shqiptar nga Kosova.

Ajo u prit nga konsulli Fidan Ibrahimi, i cili e falënderoi për vizitën dhe e përgëzoi për botimin e librit, duke i uruar suksese të mëtutjeshme, ndërsa pranoi një libër nga vetë autorja Hajdari, për çka Ibrahimi shprehu mirënjohje.

Mund të jetë një imazh i libër

Në romanin “One Last Time” bëhet fjalë për një vajzë të re që quhet Mary, e cila lufton, sakrifikon dhe mundohet t’i realizojë përpjekjet në bashkëpunim me FBI-në, për të shpëtuar si familjen e vet, po ashtu edhe atdheun e saj, USA, të cilës i kanoset rreziku nga një organizatë.

Eljesa qysh në fëmijërinë e hershme fantazinë dhe talentin për të shkruar i ka shprehur duke shkruar vjersha, tregime, poezi për fëmijë e të rritur, me tematika të ndryshme.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI