Kosova

Falë mbështetjes zvicerane, po ndërtohen shtatë sera moderne bujqësore në Kosovë

Ambasada e Zvicrës në Kosovë ka shkruar se këtë javë, së bashku me kryetarin e Pejës, Gazmend Muhaxheri, përuruan një çerdhe moderne në rajonin e Pejës, përcjell albinfo.ch.

Falë mbështetjes zvicerane, në rajone të ndryshme të Kosovës po ndërtohen shtatë sera moderne.

Kjo do të kontribuojë në rritjen e produktivitetit për gjithë sektorin bujqësor, duke përfituar përfundimisht një numër i madh fermerësh me rritje të të ardhurave në gjithë vendin.

 

Mund të jetë një imazh i 7 persona

Mund të jetë një imazh i panxhar, miniserrë dhe fidanë