Futbolli Shqiptar në Zvicër

FC Dardania e Baselit me organizim shumë të mirë, por rezultati është i zbehtë

FC Dardania e Baselit është një nga klubet shqiptare në Zvicër që e ka organizimin më të mirë. Por, rezultatet në pjesën vjeshtore të sezonit mungojnë, njofton Albinfo.ch.

Kur jemi te rezultatet, në të gjitha pikat, FC Dardania fillimin e sezonit 2018/19 ka shënuar rezultate shumë të dobëta nga pritjet dhe synimet që ishin.

Vetëm tre fitore në trembëdhjetë takime, me tetë humbje dhe me dy barazime. Klubi ka shënuar 29 gola dhe ka pranuar 46-të.

Me 11-të pikë, Dardania e Baselit ndodhët në pozitën e 12-të.


 Të ngjashme

 Të tjera nga Futbolli Shqiptar në Zvicër