Futbolli Shqiptar në Zvicër

FC Kosova e Neuchatelit në garë për vendin e parë

Ekipi i vetëm shqiptar në Kantonin e Neuchatelit në Zvicër, FC Kosova është një nga pesë ekipet e para që e udhëheqin kreun e tabelës në ligën e 4-të.

Kosova ka përfunduar vetëm dy pikë larg pozitës së parë në tabelë, me pikët të barabartë me vendin e dytë dhe të tretë, njofton Albinfo.ch.

Tetë fitoret dhe një barazimi e kanë bërë FC Kosovën konkurrent për vendet e para në ligën kantonale të Neuchatelit, për ta vazhduar synimin e pa përfunduar nga sezoni i shkuar, kur ekipi shqiptar vetëm për tre pikë nuk arriti të ngritët një ligë më lartë.