Shkurt.ch

Federer: “Disa lojtarë kanë nevojë për një plan pas tenisit, por unë jo”

Federer, 37 vjeç, synon titullin e nëntë  Wimbledon muajin tjetër, por pranon se shpejti do jetë koha  ai do ta sportin  i solli suksese mëdha. 

Është një turp, sepse tani jam fund karrierës sime dhe ka shkuar aq shpejt“, tha ai pas arritjes finales ATP Halle për herë 13-të. “Kjo është shenjë e mirë, megjithëse tregon se ka qenë një kënaqësi e madhe“. 

Karriera ime ka qenë një bekim. Nuk do kisha bërë asgjë ndryshe, përveç gabimeve bëra kur isha i ri ne gjithë bëjmë“. 

 Zvicerani tha se ende nuk ishte i sigurt për atë ai do bënte kur ai fund do hiqte dorë nga tenisi.

“E ardhmja ime është e hapur. Disa lojtarë kanë nevojë për një plan shumë qartë se çfarë do bëjnë pas tenisit, por unë nuk e bëj,” tha ai. “Dua kem fleksibilitet, për familjen time. Do ketë shumë mundësi“, përcjell albinfo.ch.

Federer paralajmëroi se ai mund mos luajë shumë ndeshje pas daljes pension tij.