Kosova

Fillon votimi përmes postës

5 mijë e 327 aplikacione janë pranuar përmes postës, 319 aplikacione janë pranuar përmes faksit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) bën të ditur se sot ka filluar periudha e votimit përmes postës.

KQZ gjatë periudhës së aplikimit për regjistrim si votues jashtë vendit (30 gusht – 10 shtator) ka pranuar 40 mijë e 313 aplikacione për regjistrim, përcjellë albinfo. ch

5 mijë e 327 aplikacione janë pranuar përmes postës, 319 aplikacione janë pranuar përmes faksit, dhe 34 mijë e 667 aplikacione janë pranuar përmes e-mail adresave të shërbimit votues.

Nga 40 mijë e 313 aplikacione për regjistrim që janë pranuar dhe proceduar, janë aprovuar 35 mijë e 87 aplikacione, ndërsa janë refuzuar 5 mijë e 226 aplikacione për shkak të mosplotësimit të kritereve të përcaktuara me ligj.

Më poshtë i gjeni listën e votuesve nga mërgata:

http://www.kqz-ks.org/wp-content/uploads/2019/09/BMO2019.pdf?fbclid=IwAR2qXyKF8Ev4vhDlevHlMuLntKEkgGhhJz5gvSpXUO4wIAeE3JonBEH65_8

Si dhe fletëvotimet:

http://www.kqz-ks.org/wp-content/uploads/2019/09/100_Fletevotimi_Kuvend-Kosoves_shq-sr-tr.pdf?fbclid=IwAR3z4rRXgpvuxFYDaMbC83Gi7Oh5jzysoEwUahzUoKTwCcDZwx4d5BvPcWg