Lajme

Filmi i regjisores nga Kosova shfaqet në Bruksel

Me datë 25 mars 2023, në Festivalin e Filmit të Gruas që mbahet në Bruksel do të shfaqet filmi ‘KUR VERA ANDRRON DETIN’ me regji të Kaltrina Krasniqi.

Tematika e kësaj shfaqje ka të bëjë me jetën e personazhit Vera e cila ndryshon kur burri i saj vdes. Mes shpresës për një trashëgimi të mirëpritur dhe kërcënimeve të një turme të gjithëpranishme dhe traditave patriarkale, Vera duhet të negociojë. A do të dorëzohet ajo?

Filmi do të shfaqet në Kinema ‘VENDOM’ (Chau. de Wavre 18, 1050 Ixelles), në ora 21:00, salla 2.