Koronavirusi: çast pas çasti

Fluturimi i radhës nga Prishtina për në Cyrih

Në aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari” do të ketë sot një fluturim për në Zvicër, ndërkohë më datën 31 maj do të jetë fluturimi tjetër i radhës.

Aeroporti “Adem Jashari” ka njoftuar se do të ketë disa fluturime për në Zvicër. Sot do të ketë një fluturim për në Zürich, ndërsa më 31 maj (e dielë) do të jetë fluturimi tjetër i radhës për në Zvicër, shkruan albinfo.ch.

Albinfo.ch është njoftuar se fluturimi do të realizohet nga kompania CHAIR nga Prishtina për në Zürich.

Sqarim: Aeroporti i Prishtinës kërkon që për fluturime në kthim duhet të adresoni pyetjet tuaja në Ambasadën e Kosovës në shtetin ku ndodheni, ndërsa për bileta kontaktoni drejtpërdrejt kompanitë ajrore dhe agjencitë.

Po ashtu duhet të keni mirëkuptim dhe për dokumente udhëtimi, kontaktoni autoritetet relevante dhe përcillni informacionin e ambasadave/Zyrave të Huaja në Kosovë në faqet e tyre zyrtare, transmeton albinfo.ch.

Rezervoni biletën tuaj të fluturimit ose rirezervoni një fluturim ekzistues që mund të keni me Chair Airline përmes internetit të Air Prishtina www.airprishtina.com ose përmes numrave 038 222 099 dhe +41 44 221 19 17

/Albinfo.ch