Uncategorized

Fotografi zviceran, Hans Peter Jost, publikon librin e tij “Shqipëria Midis”

Fotografi zviceran, Hans Peter Jost, publikoi librin e tij të fundit, me titullin “Shqipëria Midis”, e cila tregon historinë e tranzicionit të Shqipërisë të mbi 30 vjetëve në imazhe të marra nga autori, dhe në përshkrime nga historiania Natalie Clayer dhe publicisti Fatos Lubonja.

Lansimi u organizua nga Klubi zviceran, me praninë e stafit të Ambasadës së Zvicrës, përcjell albinfo.ch.

 

 

FB – amb. zvicerane

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI