Lajme

Fotografitë mbresëlënëse të artistes shqiptare në Zvicër

Ditët e izolimit nuk kanë qenë të lehtë, megjithatë, artistët gjejnë forma të ndryshme për të kaluar kohën dhe argëtuar. Madje, duke qenë edhe inspirues për të tjerët. Kështu ka bërë edhe artistja shqiptare, Vlora Mulaku në Zvicër.

Aktorja Vlora Mulaku ndan veprat e saj artistike në llogarinë e saj në Instagram dhe merr me vete ndjekësit e saj në udhëtime nëpër botë.

Vlora Mulaku është një artiste dhe aktore entuziaste. Në llogarinë e saj në Instagram @vloramulaku mund të admirosh veprat mbresëlënëse të artit. Fotografitë e pikturuara nga bojë akrilike mund të blihen gjithashtu në kulturklinik.ch, përcjell albinfo.ch.

Gruaja nga Aargau gjithashtu pëlqen të shkojë në udhëtime me burrin e saj, Reto.

Në faqen e saj të reisekater.ch, si dhe në Instagram, ajo ndan përvojat e saj me fotografi mbresëlënëse, shkruan nau.ch.

Meqenëse nuk është e lehtë të udhëtosh në situatën aktuale, ia vlen të hedhësh një vështrim për të marrë pak “ajër të detit”.

https://www.instagram.com/vloramulaku/


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI