Kalendari

Gjakova nikoqire e Akademisë Verore të Muzikës Evropiane – Esma 2017

Kjo ngjarje muzikore do të mbahet për herë të dytë në Gjakovë, nga 10 deri më 24 korrik.

Organizatorët kanë thënë se ESMA do të jetë e përhershme në Gjakovë ndërsa do të bëjë bashkë profesionistë të muzikës nga vende të ndryshme të Evropës.

Ndërkohë të gjithë pjesëmarrësit e instrumenteve të orkestrës do të jenë pjesë e Ditëve Ndërkombëtare Orkestrale, nga të cilat do të formohet një orkestër simfonike, Festival Symphonic Orchestra of Esma.

Këtë vit festivali do t’i kapërcejë kufijtë e Gjakovës, por edhe të Kosovës. Koncerte të njëjta janë planifikuar në Prishtinë dhe Tetovë.

Më shumë info në:

Homepage ESMA