Sporte Luftarake

Gjyqtarët rivlerësojnë ndeshjen, Robin Krasniqi del fitues

Çfarë do të ndodhë me titillin e Kampionit të Botës në boks?

Pas një rivlerësimi të meçit për titullin e Kupës së Botës, Krasniqi-Boesel, 5 gjyqtarë aktivë dhe të licencuar vlerësuan Robin Krasniqi ka fituar ndaj Boesel.

Vlerësimi i gjyqtarëve ështē si nē vijim:

Timo Hoffmann e vlerësoi meçin 116:112 në favor të Robin Krasniqit
Tengis Sade e vlerësoi meçin 116:112 në favor të Robin Krasniqit
Sergej Kovalenko e vlerësoi meçin 115:114 për Robin Krasniqin
Mathias Eichler e vlerësoi ndeshjen 115:113 për Robin Krasniqin
Jens Kluge e vlerësoi meçin 115:113 për Robin Krasniqin

Por çfarë do të ndodh tani me titillin?

Skuadra e boksierit shqiptar Robin Krasniqi ka njoftuar  do të vazhdojë me të gjitha mjetet e saj të ndjek rrugët që e kthejnë titullin dhe duhet të ketë një vendim përfundimtar nga Gjykata që lidhet me çështjet sportive.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI