Portrete të firmave

«Greenhouse» ekspozon në Swissbau 2024, panairi më i madh i ndërtimit në Evropë

Nga 16 deri më 19 janar 2023 „Swissbau“ hap dyret në Bazel të Zvicrës.

Panairi  „Swissbau“, sipas organizatorëve, është një nga më të mëdhenjtë e këtij lloji në Evropë.

Në mesin e tyre do të ekspozojnë edhe kompani nga Kosova.

Kompania Greenhouse SH.P.K është njëra nga kompanitë pjesëmarrëse në panairin Swissbau 2024.

Greenhouse SH.P.K është kompani e përpunimit të drurit që ofron koncept të ri dhe inovativ në prodhimin e shtëpive të parafabrikuara prej druri miqësore me mjedisin dhe me cilësi të lartë për tregun vendas dhe ndërkombëtar. Kompania ofron një garanci 10-vjeçare për cilësinë e produkteve të saj dhe në përputhje me praktikat më të mira të ndërtimit. Kompania i kryen aktivitetet e saj prodhuese në fabrikën e vendosur në fshatin Radac përgjatë rrugës kryesore nga Peja për në Mal të Zi.

Firmat kosovare do të jenë prezente me pronarët e tyre dhe pritet që ata të bëjnë lidhje të reja biznesi me kompani zvicerane dhe të huaja.