Kalendari

Hapet në Murten/Bernë “Stina&Jon”, me koleksionet më të reja fustanesh nusërie

Më 16/17 mars do të  hapet në Murten/Bernë një lokal shumë i veçantë me emrin “Stina&Jon” për veshje nusërie, ndërsa në hapje të këtij lokali do të jenë të pranishëm shumë fytyra të njohura të showbizit shqiptaro-zviceran.

Hapja e lokalit do të shoqërohet me tingujt e muzikës klasike, ku do të shërbehen pije dhe aperitiv.

Nëse ende nuk e keni gjetur fustanin e nusërisë?! Ejani në “Stina&Jon” të zgjedhim së bashku fustanin ideal. Jo vetëm fustanin e nuses, por edhe kostumin për dhëndrin, pastaj fustane dhe kostume për për mbrëmje të matures, evente të ndryshme.

“Stina&Jon” sjell koleksionet më të reja në zemër të Zvicrës.

Më shumë info: stina-jon