Lajme

Honda prezanton një markë të re

U bë e ditur se brezi i 11-të i modelit të njohur japonez ka mbërritur. Tani për tani, është një Civan Sedan, me një pamje të njohur dhe risi të shumta. Në 48 vjetët e fundit, ajo ka qenë një nga veturat më të shitura në Amerikë, kështu që nuk është për t’u habitur që modeli erdhi nga toka amerikane. Dhe, gjithashtu do të prodhohet atje, sepse bimët në Britaninë e Madhe po mbyllen, dhe nuk është mirë as në Turqi.

Honda gjithashtu iu nënshtrua trendeve dhe zgjodhi një kabinë dixhitale me një ekran 10.2 “dhe një ekran infotainment 7 inç (9” me një kosto shtesë).

Mos u shqetësoni, kondicionimi i ajrit ka mbajtur çelësat klasikë, si dhe aktivizimin e sistemit audio. Pajisjet janë më të pasura, kështu që klientët mund të presin një sistem audio Bose me 12 altoparlantë, materiale me cilësi më të mirë dhe një tingull premium duhet të sigurohet nga struktura rrjetë që zbukuron armaturën e përparme.

Për më shumë

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI