E-Diaspora

I rritur në Zvicër, shqiptari po mahnit jurinë e The Voice of France

Nuk janë të paktë talentet shqiptare që marrin pjesë në spektakle të muzikës.

Një tjetër shqiptar që po mahnit jurinë fraceze është edhe Gjon Muharremaj.

Me performancën “Rocket Man” të Elton John, Gjoni entuziazmoi jurinë dhe publikun francez në edicionin e “The Voice of France”.

Me të njëjtën performancë Gjoni arriti të kalojë gjysmëfinalet e kompeticionit.

Gjoni ka lindur në Zvicër dhe ka origjinë shqiptare, me babain nga Kosova e nënën nga Tirana.

Për herë të parë Gjon Muharremaj ka marrë pjesë në “Albania’s Got Talent”, në vitin 2011.

Gjoni tani pret të vazhdojë aventurën në finalen e 8 të The Voice of France.