Kosova: vota e diasporës

Ja si mund të votoni nga mërgata në zgjedhjet e 11 qershorit

Sipas KQZ, aplikimi për regjistrim si votues jashtë Kosovës do të fillojë më 15 maj dhe do të përfundojë më 22 maj 2017

Zgjedhjet e parakohshme për Parlaementin e Kosovës, siç dihet, mbahen më 11 qershor 2017. Edhe qytetarët e Kosovës me qëndrim jashtë vendit, parimisht kanë të drejtë dhe mundësi të votojnë. Një formular i publikuar ju njofton lidhur me mundësitë.

Sipas KQZ, aplikimi për regjistrim si votues jashtë Kosovës do të fillojë më 15 maj dhe do të përfundojë më 22 maj 2017.

Më shumë informacione nga KQZ në linkun e mëposhtëm:

http://www.kqz-ks.org/sq/lajme/Details/298