Muzikë

Java e Kulturës së Kosovës në Berlin

Eventi nis nga 12 qershor 2024, në Kesselhaus në Kulturbrauerei

Me rastin e shënimit të Javës së Kulturës së Kosovës në Berlin dhe 25-vjetorit të çlirimit të Kosovës, ftoheni të merrni pjesë në koncertin jazz me këngëtaren dhe kompozitoren e njohur Vjollca Robelli Mripa dhe grupin e saj “Ajo”. Vjollca ka prejardhje nga Kosova, por jeton e vepron prej vitesh në Londër dhe ka performuar në festivale prestigjioze, duke interpretuar me zërin e saj unik muzikën shqipe për audiencë të gjerë botërore, shkruan albinfo.ch.

DJ Galouchë, me prejardhje po ashtu nga Kosova dhe që jeton në Berlin, do të performojë para dhe pas koncertit, me muzikën e veçantë të saj. 🎶

Eventi nis nga 12 qershor 2024, në Kesselhaus në Kulturbrauerei, Knaackstraße 97, 10435 Berlin

Hyrja (performimi i DJ Galouchë) : 18:00

Fillimi i koncertit: 19:00