Lajme

Jehon kënga dhe vallja shqipe në hapjen e Qendrës së re të Kulturës Shqiptare në Zagreb

Zyrtarisht u bë hapja e Qendrës së re të Kulturës Shqiptare në Zagreb, shkruan albinfo.ch.

Mund të jetë një imazh i 10 persona dhe teksti

Ky moment i veçantë përfaqëson një hap të madh për komunitetin tonë dhe është rezultat i viteve të punës së palodhur të përkushtuar nga shumë individë.

Mund të jetë një imazh i 8 persona, dirndl dhe teksti

Shtëpia do të jetë një vend tubimi, ku komuniteti ynë do të ketë mundësinë të gëzojë dhe të festojë trashëgiminë e pasur kulturore. Faleminderit të gjithëve që e nderuan hapjen e sotme me praninë e tyre. Kjo shtëpi nuk është thjesht ndërtesë, por simbol i bashkësisë dhe krenarisë së kulturës sonë shqiptare.

Mund të jetë një imazh i 11 persona, porta e Brandenburgut dhe teksti

Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe teksti

“Ne duam që kjo të jetë një hapësirë ku zhvillohen miqësitë, shprehitë artistike, edukimi dhe diversiteti. Presim me padurim ngjarjet dhe aktivitetet e ardhshme për të pasuruar komunitetin tonë. Faleminderit të gjithëve që kontribuan në realizimin e kësaj ëndrre”, është shprehur Ermina Lekaj Prljaskaj.

Mund të jetë një imazh i 11 persona dhe porta e Brandenburgut