Kosova

Kërkohet liberalizimi urgjent i vizave për Kosovën nga eurodeputeti austriak

Deputeti i Parlamentit Europian, austriaku Lukas Mandl, ka bërë edhe një herë thirrje për liberalizimin e vizave për Kosovën.

”Programi i Qeverisë së re të Gjermanisë, në mënyrë eksplicite përmend #liberaliziminevizave për #Kosovën. Kjo është urgjente dhe e rëndësishme. Kriteret janë përmbushur për një kohë të gjatë”, shprehet ai mes tjerash, derisa thotë se për këtë Parlamenti Europian dhe Komisioni Europian kanë rënë dakord prej kohësh.

”Mbështetje e plotë parlamentare këtu”.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI