Maqedonia

Këshilltari Federal Zviceran, Ignazio Cassis, në Shkup

 

Këshilltari Federal Zviceran, Ignazio Cassis, dje ka arritur të marrë pjesë në OSCEMC2023 në Shkup të Maqedonisë së Veriut, përcjell albinfo.ch.

Ai theksoi se përgjegjësia kolektive është çelësi për gjetjen e zgjidhjeve për një OSCE që funksionon mirë.

Zvicra është e përkushtuar për unitet përmes diversitetit, paqes dhe sigurisë në Evropë.