Futbolli Shqiptar në Zvicër

KF Dardania e St. Gallenit ruan pozitat tradicionale

Për tre sezone sa KF Dardania garon në ligën e 3-të të St. Gallenit, ka krijuar pozitat e pëlqyera për radhitje.

Vitin e kaluar ekipi Bardhë e Kaltër përfundoi në vendin e katërt, para dy sezonesh në të gjashtin dhe këtë sezon, në pjesën e parë e ka mbyllur në vend të gjashtë, njofton Albinfo.ch.

Shikuar rezultatet një nga një, KF Dardania ka marr vetëm fitore dhe humbje këtë sezon vijues, gjashtë me pesë. Realizimi ka qenë një pikë e mirë e KF Dardanisë, duke shënuar 32 gola, keq nuk qëndron edhe mbrojtja, me 20 gola të pranuara, duke u llogaritur ndër 3-4 ekipet e para me më shumë gola të shënuara dhe me më pak gola të pranuara.