Lajme

Klubi Shqiptar i Çiklizmit në Zvicër merr pjesë në Bodensee Radmarathon me 8 çiklistë

Cycling Club Eagles pjesë e maratonës në Bodensee Radmarathon

Klubi Shqiptar i Çiklizmit në Zvicër CC Eagles vazhdon të jenë aktiv në pjesmarje në evente të ndryshme si jasht shtetit poashtu edhe brenda shtetit zviceran, përcjell albinfo.ch.

Ata ditën sot morrën pjesë me 8 çiklist nga klubi i tyre në maratonën më të famshme në 3 shtetet gjermano folëse Gjermani, Austri dhe Zvicër, ku përshkuan mbi 220 km distancë rreth liqenit Bodensee.

Në fund morën edhe medalje të arta pasi që kategoria ishte Turri i Artë, vlen të theksohet se në këtë maratonë marrin pjesë me mijëra çiklistë nga të gjitha shtetet.

Këtë vit Bodensee Radmarathon shënon 50 vjetorin e organizimit.

Çiklistët e klubit që morrën pjesë në këtë marathonë ishin Skender Sejdiu, Sabri Berbatovci, Agim Amiti, Senad Mamudi, Bujamin Ahmeti, Blerim Hajdini, Suat Iseni si dhe çiklisti që erdhi enkas nga Italia Refet Shaqiri.