Integrimi

Komuniteti shqiptar në Kanada, pjesë e një festivali në Ottawa

Komuniteti shqiptar Kanada është mjaft aktiv, ata kësaj radhe janë bërë pjesë e “Festivalit Javës Mirëseardhjes Ottawa. 

Ky festival nis nga 17 deri 30 qershor dhe është organizuar nga Bashkia e qytetit, përcjell albinfo.ch. 

 Festivali synon ndërveprimin dhe njohjen e komuniteteve me njëri-tjetrin Kanada, përmes paneleve diskutimit si dhe aktiviteteve kulturore dhe sportive.