Lajme

Koronavirusi: Si të kujdesemi për shëndetin mendor?

Ndërkohë që lajmet në lidhje me koronavirusin (COVID-19) zënë faqet e para të gazetave dhe shqetësimi është në rritje, le të kujtojmë sa e rëndësishme është të kujdesemi si për shëndetin tonë mendor ashtu dhe për shëndetin fizik. Në këtë dokument, Santépsy propozon disa këshilla për t’u kujdesur për shëndetin mendor, pavarësisht krizës shëndetësore dhe izolimit. Këto këshilla janë marrë kryesisht nga dokumente të hartuara nga ekspertë të ndryshëm të shëndetit mendor :

Lexoni këshillat në gjuhën shqipe : santepsy.ch

Të gjitha informacionet rreth koronavirusit në Zvicër në shumë gjuhë: bag.admin.ch

Të tjera informata aktuale rreth koronavirusit, në shumë gjuhë në Zvicër : www.bag.admin.ch/bag

Coronavirusi i ri. Mbro veten dhe te tjeret

Publiée par Diaspora TV Switzerland sur Samedi 7 mars 2020