Kosova

Kosova e Austria më 1 prill përballen në sportin Ragbi

Tashmë është konfirmuar se Kosova dhe Austria do të përballen më 1 prill në stadiumin e Hajvalisë në orën 13:00.

“Ejani dhe mbështesni ekipin tonë kombëtar të Ragbit që do të luajë ndeshjen e tyre të parë ndërkombëtare të XV”, thuhet në njoftimin e Federatës kosovare të ragbit