Lajme

Kosova, në pozitën e 115-të në renditjen e FIFA-s

Federata Botërore e Futbollit (FIFA) ka publikuar renditjen e re botërore, ndërsa Kosova ka mbajtur vendin e 115-të.

Kosova ka 1170 pikë, dhe kufizohet me Azerbajxhanin që gjendet në vendin e 114-të dhe Korenë e Veriut që gjendet në vendin e 116-të. Shqipëria ka mbetur në pozitën e 66-të, me 1356 pikë.

Renditjen vazhdon ta kryesojë Belgjika me 1765 pikë, 32 më tepër se Franca që zë vendin e dytë.