Kosova

Kosovë: Të premten ora e parë e mësimit i dedikohet kundërshtimit të dhunës në baza gjinore

Ora e parë e mësimit në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme të kryeqytetit të Kosovës do t’i dedikohet rolit të vajzave në shoqëri dhe kundërshtimit të dhunës gjinore.

Kjo pasi brenda një kohe të shkurtër vendi është tronditur nga dy vrasje të grave që ndodhën.

Të mërkurën e 17 prillit në Kosovë ka qenë ditë zie për gratë e vrara.