Kosova

Kryeministri Haradinaj: Shqiptarët në diasporë, të mbështesin “Alba Festival”

Kryeministri Kosovës, Ramush Haradinaj, ka kërkuar nga shqiptarët në vendet europiane ta mbështesin ngjarjen e madhe Alb Festival. 

Ai në profilin e tij në Facebook ka thënë: 

“Diaspora jonë ka qenë çdoherë mbrojtëse dhe promovuese e vlerave kulturore dhe trashëgimisë shqiptare kudo botë. Këto vlera unike po i shfaqin skenat botërore vajzat dhe djemtë tanë, asnjëherë nuk harruan origjinën e tyre. përkrahje organizimeve tilla masive, u bëj thirrje shqiptarëve jetojnë e punojnë vendet europiane  ta mbështesin me pjesëmarrje ngjarjen madhe “Alb Festival”, shpalosë vlerat tona Cyrih Zvicrës”.