Kosova

Kryeministri ka një kërkesë për të gjithë mërgimtarët kosovarë

Haradinaj kërkon nga mërgimtarët që të kenë kujdesë trafik

Shefi i Qeverisë së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka dhënë një sugjerim për të gjithë kosovarët që do t’i kalojnë pushimet verore në Kosovë, përcjell albinfo.ch

Në një konferencë për media, ai ka kërkuar nga ata që të kenë kujdes në trafikun rrugor.

“E kam një lutje për mërgatën që të bëjnë kujdes në vozitje, në drejtim të makinave. Duhet të bëjmë kujdes të gjithë. Këtë periudhë kaq të mirë të mos e prishim me dhimbje dhe tragjedie. I apeloj të bëjnë kujdes në vozitje”, ka deklaruar Haradinaj.

Nga kjo fundjavë, Kosova pritet të mbushet me mërgimtarët nga e gjithë bota.